Juan Manuel Gómez    trompa
Juan Manuel Gómez

 

Va començar els seus estudis amb el seu pare, finalitzant-los en el Conservatori Superior de San Sebastián i els va perfeccionar amb V. Zarzo, I. James, J. Molnar, E. Terwilliger, M. Hötzel, etc.

Ha estat trompa principal d’agrupacions com Conjunto Barroco, Banda Municipal de Bilbao, Sarasate Pamplona, Orquesta de Euskadi, Orquesta Castilla-León, O.S.C.O, ONE, Orquesta de Granada, Mahler Chamber Orquesta i ha actuat sota la direcció de L. Maazel i C. Abbado.

Ha gravat el Concert per a Trompa i Banda de L. Aramburu i ha estrenat els Concerts per a Trompa i Banda "Edetano" de García Montalt i "Lauro"de Muñoz, així com el Concert de J. Williams sota la direcció del Mestre Mena.

Ha estat professor als conservatoris de Vitoria, Leioa i Getxo i en la Orquestra Jove de Castelló. Manté una intensa activitat cambrística, actuant amb solistes com Belkin, Rosin, Ros, Mendive, Santos de la Iglesia o Streicher.

Pertany a la B.O.S. des de 1984 i es el seu solista des de 1989. Des de la temporada 2010/11 és Trompa Solista de la OBC.

info@lobacensemble.com
LinkedIn    Twitter    Facebook    
© L'Obac Ensemble 2013