Els vents de L'Obac

Atreviment, gosadia, risc… els cinc vents de L’Obac Ensemble ens ofereixen una experiència sonora inigualable. Un recorregut per les creacions musicals més representatives d'aquestos instruments, que ens endinsaran en la música de cambra per a vents.

L’essència del quintet és tan forta que no ha perdut entitat a la llarga de la història. Des dels seus orígens fins els arranjaments orquestrals L'Obac intentarà magnificar el paper propi de cada vent, amb contrastos de color, intensitat i dinàmiques simfòniques, així com passatges solistes, sense perdre la complicitat acústica dels seus instruments.

Composicions de Stamitz, Hindemith, Bizet, Rossini, Albeniz, Piazzola, Ibert, Arnold, Bernstein, Medaglia...
Mix de sis

Sis músics i un gran talent desenvolupen la seva polivalència presentant-se al públic en distintes formacions en un mateix esdeveniment. Dos programes diferents en els quals el joc de combinacions aporta frescor i mobilitat a la vivència d’un concert de cambra. Prenent com a punt d’inici el trio de corda barroc, amb Bach com estendard, evoluciona en brillantor amb la incorporació progressiva dels vents, en obres de Mozart o Prokofiev, fins atènyer el cim en els espectaculars Valsos nobles i sentimentals de Ravel. Colors, textures, timbres… un autèntic collage de gran música

Composicions de Bach, Mozart. Prokofiev y Ravel
Ensemble

Contrastos de color entre les famílies instrumentals, intensitat sonora i dinàmiques simfòniques, així com passatges solistes per cada instrument són les característiques que defineixen i donen caràcter propi al grup.

La creació de programes és, per tant, molt variada, amb estils que abasten des del període clàssic a la música contemporània, fent un recorregut tant pel repertori més freqüent per a aquestes formacions com incorporant algunes partitures menys habituals, per tal de proporcionar al públic una experiència sonora inigualable.

L'Obac clàssic: Mozart y Beethoven
L'Obac romàntic: Schubert, Smetana, Rheinberger
info@lobacensemble.com
LinkedIn    Twitter    Facebook    
© L'Obac Ensemble 2013